Bilant atipic

the-great-dictator-1940-wallpapers-9Faptul ca reprezinti in Parlament comunitatea romanilor din Orientul Mijlociu, deci si din Israel – misiune care implica, intre altele, condamnarea oricarei iesiri anti-semite – iti ofera satisfactii atipice.

Cum ar fi adversitatea legionarilor si a neo-legionarilor.

Am actualizat, in acest sens, florilegiul atacurilor de colectie:

“Românul neaoş evreu Ovidiu Alexandru Raeţchi îl ameninţă pe VALERIU GAFENCU. Devine, cu Institutul Elie Wiesel, solidar dar… în zadar… Vrea să implice şi extremişti rasişti, xenofobi şi anticreştini din Knesset.”

Miscarea Legionara

Despre ce este vorba: de un an de zile dl. deputat Raetchi nu pierde nici un prilej ca sa ne atace, adică sa atace în Parlament, de la tribună, prin interpelări şi declaraţii politice, Mişcarea Legionară – oful domniei sale probabil de când a iesit din pubertate(… ) Oi vei, oi vei, azi ce mai bei? Ofuscatul, comunistul “conservator”, poate conserva, care da „lectii” Academiei.

Şerban Suru, Şeful Mişcării Legionare

 

Păcat că eşti evreu! Altminteri te-aş fi empatizat cu câteva şuturi în cur, avortonule! Evrei imbecili n-am mai întâlnit de ceva vreme şi intrasem la bănuieli, că v-au eutanasiat pe toţi, ca pe jigodii!… Văd că ai scapat! Să nu-mi mai ieşi în cale ca nici nu ştii ce gheseft nemaivisat o să ai de pe urma “initiaţivelor” tale, potaie! Marş de-aicia! Huo! La oase, nemâncatule! Nenorocitule! Îţi f..t libertatea mă-tii de exprimare.

Ion Coja, scriitor

O să-l întreb pe acest Neica Nimeni Ovidiu Ițichovici Nu-Știu-Cum, al cărui mesaj îl găsiți citat la final, cu ce anume am greșit eu pentru că iudeul Dan Shafran nu m-a lăsat să merg împreună cu soția mea la niște ateliere de traducere organizate în Suedia? (Ateliere care durează câteva săptămâni, timp în care, în societatea pervertită în care trăim – dar pervertită de cine, tovarășe Ițic? – e normal ca oamenii tineri, aflați izolați împreună cu alți oameni tineri și nelăsați să fie cu soții lor, au anumite ispite. Normal, dar cred că, în cazul meu, și programat…)

Și cu ce am greșit eu dacă iudeii Patapievici și Jitea, acompaniați de turnătorul Ion Mircea (adjuvantul turnătorului Eugen Uricaru, președintele Copyroului, îndepărtat de la Uniunea Scriitorului și cocoțat, drept ”pedeapsă” pentru colaborarea lui, probabil, alături de acest Ion Mircea, pe o grămadă de bani nemotivată), mi-au furat o revistă în care investisem câteva mii de euro, din perspectiva de funcționari ai Statului Român?

Cum se poate ca atâția dintre funcționarii cu care am avut de-a face în Institutul Cultural ”Român” să fie evrei? Câți evrei sunt în România?!

Și e vinovată România sau sunt vinovate celelalte țări creștine pentru că au răspuns când ați pornit asupra noastră mașinăria fiarei bolșevice, căutând să ne înlocuiți crucile cu stelele voastre sataniste?

Sau vor fi vinovate dacă vor reacționa acum, când ați pornit acest proces de distrugere etnică și morală completă a lor și de control dement, satanist, absolut?

Voi nu credeți că ne-am cam săturat să vă bateți joc de această țară și de această lume? Ați ajuns să cereți (și să obțineți – de la slugoii voștri din mass-media și din Uniunea Scriitorilor) să nu mai scrie Paul Goma, un erou al adevăratei Românii, în presa… românească?!!!

De ce nu vă vedeți voi de țara voastră, mă?!

Noi facem reguli la voi, în Israel?!

De ce nu stabiliți voi acolo, LA VOI!!!, cine și ce să scrie, mă?!

Adică… voi ne distrugeți familiile, viețile, țara, valorile, cultura (ba îi mai și omorâți pe aceia dintre noi care vorbesc împotriva voastră), dar cei vinovați suntem noi… pentru că vă spunem ”jidani”… (Când ar trebui să vă spunem, de fapt, sataniști și trădători de Dumnezeu.) Doamne ferește!

Marius Ianus, poet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lasitate si curaj in dragoste: Petrarca si Bruno

(Din Scurt tratat despre iubire, Nemira, februarie 2017) Există două moduri în care poţi rata în iubire. Primul, cel clasic, sănătos, implică împlinirea amorului, ducerea sa până la un capăt care se dovedeşte prea scurt. “Măcar am încercat” – e consolarea vitalistă a celor car... (Mai departe...)

Sindromul Bibulus la romani

Cine e naiba e Bibulus? - e intrebarea naturala. Asta era si ideea. Dar hai sa incercam asa: cine naiba e Iulius Cezar? Aici nu cred ca avem probleme. Marcus Calpurnius Bibulus a fost politicianul roman care a considerat ca cel mai grozav lucru pe care il poate face este sa devina rivalul si opon... (Mai departe...)

O discutie lucida despre finalizarea Catedralei Manturii Neamului

Opinia despre patriarhul Daniel mi-am format-o, paradoxal, in Orient. Observand acolo modul in care a gestionat interesele BOR (si, implicit, ale Romaniei) la Locurile Sfinte. E o istorie de diplomatie bisericeasca stufoasa, care implica negocieri de pe pozitii taioase cu grecii, de pilda – dar co... (Mai departe...)

Ce vor, totusi, conservatorii crestini in chestiunea musulmanilor din Europa?

Ma regasesc in multe chestiuni alaturi de conservatorii crestini. Nu reusesc insa sa inteleg pozitionarea lor in privinta Islamului european. In esenta, cea mai importanta idee a lor pare aceasta: “Problema pleaca de la faptul ca liderii europeni – corupti de idei de stanga si de “marxism cult... (Mai departe...)

ISIS si terorismul-pop. Cum il anihilam pe megastarul de cinema al-Baghdadi

O analiza semantica a presei tabloide e suficienta pentru a intelege ca avem o problema: “Detalii explozive”, “Informatii bomba”, “Cutare detoneaza nucleara”. Titlurile care fac – pentru banale evenimente politice sau sociale – trimiteri sangeroase la dinamita se vand de trei ori mai... (Mai departe...)