Om politic

12376868_594250274070785_7933267731261334367_n

Sunt vicepreşedintele PNL Bucureşti.

Mă consider un om de dreapta: sunt un conservator de tip nord-atlantic. Cred ȋn piaţa liberă şi ȋntr-o reglementare minimă impusă de stat ȋn viaţa privată. Dreptul la fericire şi libertatea sunt valori esenţiale pentru mine.

Am fost ales ȋn Parlament cu votul a 52% dintre românii din zona Orientului Mijlociu şi Africii. Sunt membru ȋn Comisia pentru Românii de Pretutindeni şi ȋn Comisia pentru Apărare din Camera Deputaţilor. Fiind specializat ȋn problemele lumii arabe, am coordonat relaţiile parlamentare cu Arabia Saudită. Am fost primit oficial ȋn Knesset sau ȋn Senatul Iordanian. Am acordat audienţe ȋn zeci de oraşe din Orientul Mijlociu unde politicienii români nu mai călcaseră de ani de zile: de la Saida la Irbid, de la Madaba la Tripoli. Am stabilit oficii de consultare parlamentară ȋn Tel Aviv, Beer Sheva sau Dubai. În Parlament am iniţiat peste 80 de proiecte legislative şi am adresat peste 140 de intrebări şi interpelări.

Am fost ales vicepreşedinte al PNL Diaspora şi purtător de cuvânt al organizaţiei. De asemenea, am fost cooptat ȋn conducerea PNL Sector 5, devenind şi aici purtător de cuvânt.

La alegerile locale am candidat din partea PNL la Primăria Sectorului 5, obţinând 28% din voturi. La alegerile parlamentare din acest an voi candida pentru un nou mandat de deputat, din partea organizaţiei PNL din Capitală, pentru a pune în aplicare proiectele pe care le-am susţinut în timpul campaniei electorale.