Liberalii, nemulţumiţi de “trocul politic imund” dintre PSD şi UNPR

Ovidiu costum bejPrin trocul politic imund de azi, PSD şi UNPR, iubitorii de coloane oficiale, îşi bat joc de moartea poliţistului Bogdan Gigină şi de tragedia de la Colectiv, acuză liberalul Ovidiu Raeţchi.

Singurul beneficiar al înţelegerii politice dintre PSD şi UNPR de astăzi este Gabriel Oprea, care îşi asigură supravieţuirea politică pentru alte câteva luni, a declarat joi, în cadrul unui comunicat de presă, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

“Înţelegerea politică dintre PSD şi UNPR are un singur beneficiar: Gabriel Oprea, care îşi prelungeşte agonia şi îşi asigură astfel supravieţuirea politică pentru alte câteva luni. În ciuda scandalului public imens generat de subiectul coloanelor oficiale, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea îşi bat joc de moartea poliţistului Bogdan Gigină şi de tragedia de la Colectiv, demonstrând că nu renunţă la vechile metehne chiar dacă românii le-au arătat, în repetate rânduri, că este necesară o schimbare radicală de abordare.

În fond, nu ar trebui să ne mire că un condamnat în primă instanţă şi-a ales ca partener politic un urmărit penal pentru abuz în serviciu. Aşa-zisele criterii de integritate asumate de PSD sunt doar câteva invenţii formale care vor rămâne doar pe hârtie”, a afirmat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul PNL susţine că românii vor taxa la urne PSD şi pe Liviu Dragnea pentru trocul politic imund de astăzi.

“Mai mult, trocul politic imund realizat cu UNPR, prin care alegerea primarilor în două tururi devine istorie, demonstrează dispreţul pe care Liviu Dragnea îl are faţă de alegătorii români. De fapt, la ce altceva am putea să ne aşteptăm de la cineva condamnat pentru fraudă electorală, aşa cum este cazul preşedintelui PSD?

Un singur alegător este avantajat de alianţa dintre PSD şi UNPR: Gabriel Oprea, în timp ce restul românilor continuă să fie dispreţuiţi. Deznodământul este unul previzibil: românii vor taxa la urne negocierea politică de azi şi compromisul făcut de PSD, iar decontul va fi plătit de Liviu Dragnea”, a mai precizat Ovidiu Raeţchi.

Articolul a fost publicat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lasitate si curaj in dragoste: Petrarca si Bruno

(Din Scurt tratat despre iubire, Nemira, februarie 2017) Există două moduri în care poţi rata în iubire. Primul, cel clasic, sănătos, implică împlinirea amorului, ducerea sa până la un capăt care se dovedeşte prea scurt. “Măcar am încercat” – e consolarea vitalistă a celor car... (Mai departe...)

Sindromul Bibulus la romani

Cine e naiba e Bibulus? - e intrebarea naturala. Asta era si ideea. Dar hai sa incercam asa: cine naiba e Iulius Cezar? Aici nu cred ca avem probleme. Marcus Calpurnius Bibulus a fost politicianul roman care a considerat ca cel mai grozav lucru pe care il poate face este sa devina rivalul si opon... (Mai departe...)

O discutie lucida despre finalizarea Catedralei Manturii Neamului

Opinia despre patriarhul Daniel mi-am format-o, paradoxal, in Orient. Observand acolo modul in care a gestionat interesele BOR (si, implicit, ale Romaniei) la Locurile Sfinte. E o istorie de diplomatie bisericeasca stufoasa, care implica negocieri de pe pozitii taioase cu grecii, de pilda – dar co... (Mai departe...)

Ce vor, totusi, conservatorii crestini in chestiunea musulmanilor din Europa?

Ma regasesc in multe chestiuni alaturi de conservatorii crestini. Nu reusesc insa sa inteleg pozitionarea lor in privinta Islamului european. In esenta, cea mai importanta idee a lor pare aceasta: “Problema pleaca de la faptul ca liderii europeni – corupti de idei de stanga si de “marxism cult... (Mai departe...)

ISIS si terorismul-pop. Cum il anihilam pe megastarul de cinema al-Baghdadi

O analiza semantica a presei tabloide e suficienta pentru a intelege ca avem o problema: “Detalii explozive”, “Informatii bomba”, “Cutare detoneaza nucleara”. Titlurile care fac – pentru banale evenimente politice sau sociale – trimiteri sangeroase la dinamita se vand de trei ori mai... (Mai departe...)